Món lẩu

4. července 2010 v 12:43 | Happy |  Ostatní
Článek o JÍDLE. Yay!

mon lau 1
Mno, tady máte syrové hovězí maso (, vepřové srdce a ledviny), které namáčíte ve vroucí vodě. Ale ne ledajaké vroucí vodě. Je to vývar z hovězích kostí s ananasem a rajčaty. A vaří se to v takovém speciálním elektrickém ohřívači, aby to pořád drželo svou teplotu. Podle doby si pak určíte, jak moc to chcete mít syrové. (Já třeba vůbec.) Nenamáčíte jenom maso, můžete experimentovat i se salátem. (Což je fakt dobrý)
mon lau 2

mon lau 3

mon lau 4
Jí se to s rýžovými nudlemi. V pozadí je zelenina.
mon lau 5
"Romanův koutek masa a zeleniny"
mon lau 6

Je to jedna z těch vzácných příležitostí, kdy společně jíme jako rodina a bavíme se o náhodných nesmyslech (Skoro bych řekl, že to je asijská verze rodinného grilování :D), takže to mám docela rád. (Jo, a je to pořádně dobrá žranice)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Gig | Web | 6. července 2010 v 14:37 | Reagovat

A to se jako fakt jí syrový? o-o

2 Happy | 6. července 2010 v 15:32 | Reagovat

Někteří to tak jí, ale já ne.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama